Zwanger?

Zwangerfit qrEen bijzondere zwangerschapscursus tijdens een bijzondere periode in je leven voor zwangere vrouwen uit Vught, Den Bosch en omstreken.

De cursus bestaat uit 12 bijeenkomsten voor je bevalling en 4 erna, samen met je kleintje.

Deze zwangerfitcursus wordt gegeven door Claudy Truschel, een ervaren zwangerfit docente in samenwerking met Marielle Goudberg, bekkenfysiotherapeut en Marieke Crans, verloskundige. Als osteopaat lever ik mijn bijdrage in informatie over de veranderingen in je lichaam en  hormoonsysteem en hoe spanning om te zetten in ontspanning tijdens de zwangerschap en bevalling.

Met mijn jarenlange ervaring in de behandeling van zwangere vrouwen en baby’s help ik je ook een stukje op weg bij vragen die je mogelijk hebt tijdens de eerste maanden met je kleintje.

Voor meer informatie & aanmelding klik hier of scan de QR-code.

Verhuisd

Sinds de zomer van 2022 is de osteopathiepraktijk in 's Hertogenbosch verhuisd naar een prachtige locatie op het terrein "Fort Isabella". Op 2 kilometer afstand van het centrum van Den Bosch is een vind je verschillende hulpverleners onder 1 dak. Mijn werkdagen hier zijn dinsdag en woensdag. Op maandag en donderdag werk ik vooralsnog in Houten. Graag zien we elkaar op een van deze dagen, aanmelden kan als vanouds via mijn online agenda.

In september heb ik een cursus gevolgd die mijn kennis op het gebied van osteopathie bij zwangerschap en vruchtbaarheidsproblemen een zeer interessante verdieping hebben gegeven. Vruchtbaarheid of fertiliteit hebben verschillende aspecten. Osteopathie is een invalshoek welke een bijdrage kan leveren aan inzicht en aan een oplossing.

Dit najaar start een cursus zwanger-fit in samenwerking met een bekkenfysiotherapeute en een zwangerschapscoach. Naast verantwoord sporten is er aandacht voor wat stress tijdens de zwangerschap met je doet en hoe hier mee om te gaan. Ook krijg je inzicht in het functioneren van je lichaam tijdens de zwangerschap. Daarnaast wordt aandacht besteed aan de veranderingen die een zwangerschap met zich meebrengen in zowel je privéleven als op je werk.

Meer informatie vind je binnenkort op deze website. Ben je nieuwsgierig, stuur dan alvast een mailtje.

Icoon afspraak maken

Osteopathie Buitenstad Vught
Paula van Genugten
Nieuwe Linie 200
5264 PJ Vught
Tel.: 06-12330505
Dinsdag | Woensdag
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of direct aanmelden
Route beschrijving

Osteopathie Vught Paula van Genugten